KROHR THAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 418 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krohr Thai. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 21:01 Het duurde erg lang voordat het eten kwam. Het gerecht was ook erg pittig terwijl er op de website mild pittig stond. Ik kreeg het bijna niet weg omdat het zo heet was.
2 aug 2022 om 7:27 Eten werd precies op het aangegeven tijdstip afgeleverd. Ik had de Kai Priew Waan met gebakken rijst en die ga ik zeker nogmaals bestellen! Heerlijk! Als je een kleine eter bent, kan je ook gemakkelijk 2x eten van 1 portie.
1 aug 2022 om 20:34 Geweldig eten en goede bezorging
26 jul 2022 om 9:28 goed eten, goed verzorgd, voldoende spicy en verder: smullen!
17 jul 2022 om 21:51 Bezorging was mooi op tijd. Eten was echter zeer matig. Te vet, de curry was geschift en de groenten waren tot snot gekookt, jammer.
1 jul 2022 om 23:15 thuisbezorgd gaf aan een uur bezorgtijd maar het was er veel eerder. Prima ok netjes bezorgd en lekker eten, geen minpunten. Aanrader.
22 jun 2022 om 21:54 Tofu met massaman curry en kipfilet in oestersaus besteld. Lekkere gerechten, goede portie. Bezorging vanuit Katwijk naar Leiden (stevenshof) kwam netjes op tijd aan.
19 jun 2022 om 20:29 Erg goed
19 jun 2022 om 20:26 Lekker eten warm en heel veel Een aanrader
19 jun 2022 om 11:03 onze favorite phad med tofu curry en de lekkere pittege groene curry waren weer heerlijk. Onze favorite thai. Was weer genieten.
12 jun 2022 om 21:07 Gaan zeker vaker bestellen! Kai phat med is een aanrader. Eten was goed warm en werd snel bezorgd op zondag. Per gerecht krijg je een grote hoeveelheid en kan je met meerdere personen van eten.
11 jun 2022 om 9:06 Goed, maar ook niet meer dan dat.